Az Invisalign a világ legmodernebb fogszabályozó készüléke, pontosabban egy átlátszó sín, amellyel akár pár hónap alatt csodás eredményeket érhetünk el.

Legyen szó kisebb vagy nagyobb torlódásokról, hézagokról, az Invisalign szinte mindenki számára megoldást nyújthat.

Invisalign, azaz az átlátszó fogszabályozó

Miért szeretjük annyira Invisalign átlátszó fogszabályozót?

 1. Láthatatlan
  Ma már a fogszabályozó szexinek számít, azonban nem volt ez mindig így, sőt, sokakban még a mai napig kellemetlen érzést kelt, ha belegondolnak, hogy fém fogszabályozó kerül a fogaikra és évekig hordaniuk kell.
  Az Invisalign erre is megoldást biztosít, ugyanis teljesen átlátszó és tökéletesen illeszkedik a fogakra és még kényelmes is.
 2. Egyszerű az alkalmazása
  A hagyományos fogszabályzóval ellentétben, ennél a készüléknél nem kell arra figyelni, hogy milyen ételeket és italokat fogyasztunk. Könnyen ki-/behelyezhető és tisztítható. Minden evésnél el kell távolítani, majd tisztítást követően visszahelyezni.
 1. Gyors
  Rövid időn belül, akár 3-5 hónap alatt helyreállítja a fogazatot. Ez annak köszönhető, hogy napi 22-23 órát kell a páciensnek hordania.
 1. Bármilyen életkorban használható
  Gyermekek, tinédzserek és felnőttek számára is egyaránt megoldást kínál.

Invisalign, azaz az átlátszó fogszabályozó, gyönyörű mosoly.

Invisalign fogszabályozás menete:

 • Egy alapos konzultáció és fogorvosi vizsgálatot követően a szakorvos fotódokumentációt készít, majd 3D oral scannerrel beolvassa a fogazatot (ez a lépés kiváltja a hagyományos lenyomatvételt, ami szintén a kellemetlen fogászati lépések közé tartozik).
 • Készül egy panoráma- és egy teleröntgen felvétel, majd mindezek alapján a szakorvos elkészíti a személyre szabott, pontos kezelési tervet.
 • Kérdés esetén az orvos egyeztet a pácienssel és a technikai labor elkészíti a 3D-s animációs tervet a kezelés várható eredményéről és az egyes lépésekről.
  Meg tudjuk azt is, hogy pontosan hány sínre van szükség, milyen gyakran kell őket cserélni, milyen hosszú lesz a kezelés és összesen mennyibe fog is ez nekünk kerülni.
 • A labor elkészíti a síneket és átadjuk Önnek. Ezután a megbeszéltek szerint kell jönnie az új sínekért. (általában 2 hetente kell őket cserélni)
 • A kezelés végeztével helybentartó sín kerül felhelyezésre, ami egyáltalán nem zavaró.

Amennyiben véget ér a kezelés, mindig javaslunk egy alapos tisztítást, fogkő eltávolítást és fehérítést a még szebb mosolyért.

Foglalj időpontot most, és beszéljük át közösen a számodra leginkább megfelelő kezelést.