Miért válassz minket?

Jó elhelyezkedés

Rendelőnk a 4-6 villamosokkal, illetve több buszjárattal is könnyen megközelíthető helyen, a Boráros téren található, a megállóktól mindössze pár perc sétára.

Kellemes légkör

Fogászatunk kialakításkor törekedtünk arra, hogy a megszokott fogászati kép helyett egy kellemes, megnyugtató közeg fogadja a pácienseket. Odafigyeltünk a színek használatára, az illatok fontosságára és nem mellesleg a dolgozók attitűdjére.

Egyszerű bejelentkezés

Az online időpontfoglaló rendszerünkön keresztül pár perc alatt elküldheti nekünk a bejelentkezési szándékát és kollégáink máris felveszik Önnel a kapcsolatot.

Megfelelő tájékoztatás

Törekszünk arra, hogy pácienseink a konzultáció alkalmával minden kérdésükre választ kapjanak, tökéletesen átlássák a rájuk váró kezelések menetét, idejét, árát és következményeit. Amennyiben mégis kérdés maradna bennük, telefonos ügyfélszolgálatunk minden nap 8-20 óráig készségesen rendelkezésükre áll.

Modern eszközpark

 Rendelőnk felszereltsége kiemelkedő. A legmodernebb fogászati gépek találhatóak meg nálunk, ilyen például az érzéstelenítő gép, melynek köszönhetően már nincs szükség a teljes száj lezsibbasztására egy-egy kezelés alkalmával, csak a célzott területen fejti ki hatását. Ez sokkal kellemesebb, mint az általános érzéstelenítés.

Magasan képzett kollégák

Természetesen fontos a körítés, de legfontosabb számunkra, hogy olyan emberek dolgozzanak nálunk, akik a legjobbak közé tartoznak a saját szakterületükön belül. Orvosaink a legkiválóbb egyetemeken végeztek, számos továbbképzésen és külföldi tanfolyamon vettek részt, és rengeteg tapasztalatot szereztek az elmúlt évek során.

Nincs várakozás

Igyekszünk olyan rendelési idővel dolgozni, hogy a kedves pácienseknek ne kelljen heteket, akár hónapokat várni egy kezelésre, főleg, ha akut problémáról van szó.

Jó ár-érték arány

Árainkat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy mindenki számára elérhetőek legyenek kezeléseink. Folyamatosan megújuló kedvezményekkel várjuk a pácienseinket.

Pácienseink pozitív visszajelzései adnak okot arra, hogy büszkék legyünk a rendelőnkben nyújtott szolgáltatások minőségére.

Profi munka, segítőkész, kedves és türelmes hozzáállás, száz százalékban vendégközpontú szolgáltatás, igényes, szép környezetben. Csak ajánlani tudom!

Gabriella,

Köszönöm szépen Barbarának a hatásos fogfehérítést. 🙂 Kedves és segítőkész, sok hasznos tanácsot kaptam a kezelés után. Kellemes a környezet és a relaxáló zene is. 🙂

Dóra,

Fogkő leszedésen és fogfehérítésen voltam Barbinál, aki nem csak nagyon kompetens, de lenyűgözően kedves, türelmes és empatikus is 🙂 mindent részletesen elmagyarázott, minden kérdésemre válaszolt és ellátott sok hasznos fogápolási tanáccsal. Végül , de nem utolsósorban, a végeredmény még a vártnál is jobb lett! Köszönöm és sok szeretettel ajánlom mindenkinek 🙂

Anna,

Könnyű megközelíthetőség, szép és modern rendelő, magas szakmai színvonal, gyors és fájdalommentes kezelés, kellemes légkör
A jobb felső bölcsességfogamat kellett kihúzni. Bruttó 15 perc volt az egész és az idő jelentős részét a tájékoztatás, léleksimogatás tette ki. 🙂 Az asszisztens nagyon kedvesen és gyakorlatiasan elmondott mindent.
A foghúzás nem tartott 2 percig. Valóban fájdalommentes volt és még csak kellemetlennek sem éreztem. Miután elmúlt az érzéstelenítő hatása sem kellett fájdalomcsillapító. 🙂

Katalin,

Fogszabályzáson jártam náluk! Mindig profi és jó kedvű csapat fogadott és a fogaim is gyönyörűek lettek! Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a fogászatot!

Vivien,

Ledlámpás, peroxid-mentes fogfehérítésen voltam, nagyon szép fehérek lettek a fogaim. Klassz hely, nagyon kedves és profi munkatársakkal. Rendszeresen járni fogok.

Mara,

Fogfehérítésen vettem részt, a recepciós és a dentálhigiénikus is nagyon aranyos volt, a kezelés nem fájt, elégedett vagyok az eredménnyel.

Mohammad,

Nagyon profi volt minden, nagyon alapos és kedves volt a doktornő, szívből ajánlom mindenkinek. A recepciós hölgy is nagyon kedves és segítőkész.

Melinda,

Végre egy olyan hely, ahova nem félelemmel megyek. Rengeteg negatív tapasztalat után, jó érzés olyan orvosokkal találkozni, akiknek tényleg fontos a páciens és kiválóan dolgoznak.

Ádám,

A fogászat gyönyörű szép, nagyon igényes és modern. A recepciósok nagyon kedvesek és mosolygósak! Az orvosok felkészültek és nagyon értik amit csinálnak! Köszönöm nektek! ☺️

Erik,

A legjobb fogászat az országban!

Gergő,

Nagyon elégedett vagyok.Profi munka és nem mellesleg Barbara nagyon kedves.:)

Csenge,