Munkatársaink

Dr. Kazerooni Mohammadhossein

Főorvos és Igazgató

Időpontfoglalás
Árak megtekintése

Már gyermekkoromban tudtam, hogy fogorvos szeretnék lenni. A családomban több orvos is van, így nem volt meglepő, hogy én is ezt a pályát választottam.
Több, mint 10 éve élek Magyarországon, itt szereztem meg a fogorvosi diplomámat a Semmelweis Egyetemen. 2020-ban elvégeztem az esztétikai fogászattal és a mosolytervezéssel kapcsolatos képzést, majd 2021-ben egy szájsebészeti és implantológiai mesterkurzuson vettem részt Németországban.

Bármilyen fogászati problémával fordulhatnak hozzám a páciensek, mindenben igyekszem megtalálni a legjobb megoldást. Specialitásom a szájsebészet, implantológia és az esztétikai fogászat.

Fontos számomra, hogy a pácienseim azt kapják, amit szeretnének és elégedetten távozzanak a rendelőből. Szeretettel várom azokat, akik eddig esetleg féltek a fogorvostól vagy a fájdalomtól. Garantálom, hogy rendelőnkben jó hangulatban és teljesen fájdalommentesen zajlanak a kezelések.

Dr. Nazem Behnam

Parodontológus, Orális Medicina szakorvos

Időpontfoglalás
Árak megtekintése

Tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán fejeztem be 2010-ben és szereztem meg a fogorvosi diplomámat. A fő profilom közé tartozik a parodontológia és orális medicina (Diabetes-, autoimmun betegségek-, cardiovaszkuláris betegségek, farmakoterápiák-, genetikai betegségekkel kapcsolatban, stb) implantológia és szájsebészet, amellett, hogy az általános fogászatot (konzerváló és protetikai kezeléseket) is mindig elvégeztem ezek mellett, továbbá szájnyálkahártya betegségekkel szintén foglalkozom. 2016-ban emelt szinten szereztem implantológiai poszt-graduális diplomát is.

Több különböző külföldi konferencián, továbbképzésen és workshop-on is részt vettem, annak érdekében, hogy folyamatosan frissítsem tudásomat. Azért szeretem a parodontológiát, mert a magyar lakosság több mint 70%-a szenved fogágybetegségben anélkül, hogy tudna arról, így segíthetek nekik a betegség időbeli észlelésében és kezelésében; a szájsebészetet és implantológiát pedig kihívásnak érzem, ezt szeretem bennük. Számomra a legfontosabb, hogy a beteg kezelése fájdalommentes legyen és mosollyal és hogy egészségesebben távozzon az általam végzett kezelés után.

Tovább

Dr. Mohammadi Malihe Nasrin

Konzerváló és protetikai specialista

Időpontfoglalás
Árak megtekintése

Leginkább konzerváló és protetikai munkákkal foglalkozom, célom a problémák megelőzése és mihamarabbi felismerése. Sokan évekig nem látogatnak el fogorvosukhoz, mert úgy gondolják nincs gond a fogaikkal, azonban előfordulhat, hogy mi fogorvosok olyan jeleket is észreveszünk, amit esetleg Ön nem. Minél hamarabb orvosoljuk a problémát, annál kevesebb fájdalommal jár ez a későbbiekben.

A kezelés nálam egy alapos vizsgálattal és konzultációval kezdődik, ahol feltárjuk az esetleges problémákat, megbeszéljük a lehetőségeket és árajánlatot készítünk. A páciens választhatja az azonnali kezelést is, vagy amennyiben szeretné jobban átgondolni, arra is van lehetőség. A kezelési tervet megkapja, és amikor szeretne be tud jelentkezni hozzám a kezelés elkezdésére.

Amivel bátran fordulhatnak hozzám a páciensek:

  • Fogfájás, szuvas fog
  • Gyökérkezelés
  • Korona- és hídkészítés
  • Korona/híd eltávolítás, javítás, csere

Várom szeretettel amennyiben problémája van.

Dr. Avin Houman

Fogszabályozó szakorvos, Állkapocs ízületi specialista

Több mint tíz éve foglalkozom fogszabályozással, ezalatt nagyon sok problémás esettel találkoztam.
Igyekszem mindig a legjobb tudásom szerint felállítani a személyre szabott kezelési tervet.

Az első alkalommal, mikor a páciens eljön hozzám a rendelőbe, egy alapos vizsgálatot követően megbeszéljük, hogy milyen változtatást szeretne, mik a prioritások és hogy az adott kezelés mennyi időt venne igénybe. Ezután fotódokumentációt készítünk, hogy a kezelés végeztével látványosan össze tudjuk hasonlítani az eredményt a kiindulási alappal.

A következő lépés a lenyomatvétel, ami alapján elkészítjük a pontos kezelési tervet a fogtechnikával együttműködve. Ezt alaposan átgondolja a páciens és amennyiben elfogadja, kezdődhet is a kezelés.

A készüléket illetően többféle verzióból is választhatnak a páciensek.
Készíthető rögzített fém, kerámia vagy zafír fogszabályozó, illetve átlátszó kivehető sín is.
Az, hogy mikor melyiket használjuk, leginkább a problémától és a páciens elképzeléseitől függ.

Amennyiben érdekes lehet az Ön számára a fogszabályozás, várom szeretettel

Időpontfoglalás
Árak megtekintése

Csiki Barbara
Dentálhigiénikus, asszisztens

Szabó Dóra
Asszisztens

Bodonyi Viktória
Praxis menedzser

Finna Miseel Laura
Recepciós